27 mars 2010

15:52 Norrköping

Har haft en rolig och rätt lugn fredagskväll i Norrköping. Patric , Robin och jag tog 18:20 tåget till Norrköping , där Frida mötte upp oss och vi gick hem till henne.
Där satt vi och chilldrack medans vi väntade på att de andra skulle komma. Det blev även en liten tripp ner på stan i natten tillsammans med Louise. Vi hade skit kul.
Innan vi gick hem till Frida igen så drog vi förbi donken och köpte nattkäk. Det smakade extremt gott. Somnade gjorde vi väl ungefär klockan fem i morse och kravlade oss upp runt åtta halv nio. Så inte så många sovtimmar jag har haft i natt. Men jag är ändå pigg och glad.

Dagen har spenderats på stan. Jag och Louise har knallat runt i affärer , ätit på donken (igen) , kollat på modevisning i rulltrapporna , tittat på Erik Saade som sjöng två låtar , skrattat och gått en jävla massa. Så jag har världens underbarast skoskav på mina hälar nu...
Jag och Åhman tog 14:32 tåget hem till Katrineholm där min pappa kom och hämtade mig. Så nu sitter jag här hemma framför datorn och funderar på att ta en dusch.

Ikväll kommer Isabell , Jennifer , Alexandra och Ellen till mig på tjejmys.
Vi hörs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Släng in en kommentar om du har något på hjärtat!